Slobodan Danilović

Slobodan Danilović

CEO

Slobodan još od fakultetskih dana pokazuje iznimne organizacijske i leaderske sposobnosti, te na tragu toga krajem 80tih osniva svoju prvu tvrtku Enel Computers. Tvrtka se bavi distribucijom hardvera i softvera, umrežavanjem te održavanjem i servisiranjem opreme i mreža. Potom se sa sestrinskom tvrtkom širi na tržište softverskih rješenja te osniva prvu hrvatsku tvornicu softvera Enel-Split. Prepoznavanjem trendova na svjetskom tržištu i svakodnevno prisutnih problema u organizaciji poslovanja na domaće tržište uvodi inžinjerstvo i reinžinjerstvo poslovnih procesa, na čemu i danas radi u tvrtci Enel–Konzalting.
Slobodan jako veliku pažnju pridaje cijeloživotnom obrazovanju , tijekom karijere završava magisterij i doktorat na sveučilištima u Europi i SADu. Danas uspješno vodi tvrtke sa preko 50 zaposlenika, aktivno sudjeluje u svakodnevnom radu, te svojim znanjem i iskustvom pridonosi daljnjem rastu i napretku tvrtke.

Elmin-Nino Kalajdžić

Elmin-Nino Kalajdžić

Tehnički direktor (CTO)

Nino je u informatici od 1982. Suosnivač je ENEL-a i zadužen za struku. Uvijek naglašava da je biznis struka koja se najbrže mijenja - zahvaljujući informatici. Osobno je prošao nekoliko tehnoloških „skokova“ i iz iskustva zna da tehnološki napredak nikoga ne čeka, postoje samo oni koji idu s njim i oni koji zaostaju. To nije pitanje izbora. Svoje iskustvo i sada intenzivno koristi na projektima: od rješavanja tehnoloških problema i razvoja softvera, do vođenja projekata. „Na ti“ je sa BPM-om, projektiranjem informacijskih sustava i aplikacija, bazama podataka, programiranjem,… Aktivno učestvuje u kreiranju strategije poduzeća.

Branko Kalaica

Branko Kalaica

SAP Konzultant

Branko je od samih početaka uključen u procese analize, dizajniranja i implementacije ERP rješenja. U procesu analize poslovanja i kreiranja poslovnih rješenja sudjelovao je na brojnim projektima u trgovačkim i proizvodnim društvima. Poseban doprinos u dizajniranju i implementaciji ERP rješenja dao je u Retail industriji. Zadnje vrijeme radi na dizajniranju i implementaciji BI rješenja. Odgovoran je za projektiranje BI rješenja po mjeri korisnika sa posebnim fokusom na izradi i vizualizaciji poslovnih izvještaja kao podrške upravljanju i odlučivanju.

Bože Gašpar

Bože Gašpar

SAP Konzultant

Bože je konzultant za ERP sustave u Enel Grupi cijeli svoj radni vijek. Fokus rada je Financijsko poslovanje (prilagodba, prebacivanje podatka, definiranje poslovnih procesa, analiza profitabilnosti, računovodstvo centara odgovornosti, izvješćivanje... ). Ima razvijene analitičke sposobnosti koje mu omogućavaju brzo i kvalitetno definiranje procesa te izradu funkcionalnih specifikacija. Bože je trenutno glavni SAP konzultant za financijsko poslovanje gdje je zadužen i za pred prodajne aktivnosti, vođenje ključnih korisnika te rješavanje najkompleksnijih problema iz domene financija i računovodstva. Diplomirani je ekonomist Ekonomskog fakulteta u Splitu i certificirani SAP konzultant za Business All-in-Solution.