Microsoft logo

Microsoft je svoj poslovni model razvio oslanjanjem na brojne globalne i lokalne partnere – autorizirane tvrtke specijalizirane za pojedine djelatnosti. Enel je nakon tri uspješno završena Business Intelligence projekta, postao prvi Microsoft Gold Certified Partner za Business Intelligence u Hrvatskoj i na taj način još jednom potvrdio svoju kvalitetu i učvrstio suradnju s Microsoftom.

Više…

SAP logo

SAP AG, kao vodećeg svjetskog isporučitelja s više od 35 godina iskustva u stvaranju i isporuci provjerenog ERP sustava, ne treba posebice predstavljati. Od osnutka davne 1972. godine do danas  SAP ERP rješenje je poboljšano industrijski-specifičnim funkcionalnostima i najboljim poslovnim praksama temeljenim na SAP-ovom poslovnom iskustvu.

Više…

Qlik sense je jednostavan, moderan i intuitivan BI alat. Krasi ga moderan dizajn sučelja koji se prilagođava platformi na kojoj se koristi. Qlik sense omogućuje jednostavnu vizualizaciju podataka bitnih za poslovanje.

Više…

enel_softwareag

Enel inženjering, kao jedan od pionira u poslovnim procesima sredinom devedesetih godina u Hrvatskoj,  uvodi ARIS platformu i metodologiju te započinje suradnju sa tadašnjim IDS Scheer-om. IDS Scheer smatra se osnivačem BPM industrije. Software AG 2009 godine preuzima IDS Scheer i ARIS platformu.

Više…